Ledning

 
Joachim Kuylenstierna (1969)

Joachim är en av Fastators grundare och VD sedan januari 2017. Han har över 25 års erfarenhet av att bygga upp och driva fastighetsprojekt. De senaste åren har Joachim varit verksam som entreprenör inom fastighetsbranschen, samt varit VD för ett flertal fastighetsrelaterade bolag.

Ej oberoende i förhållande till bolaget och ledande befattningshavare samt ej heller oberoende i förhållande till bolagets större aktieägare. Joachim kontrollerar Skälsö Intressenter AB som äger 30,41% av rösterna i Fastator.

Innehav av aktier i bolaget:
 4 263 557 aktier


svante bengtsson (1971)

Svante har tidigare varit VD på Mistral Energi AB, med verksamhet inom energieffektivisering av fastigheter. Innan dess var han under sju år VD för det internationellt prisbelönta börsnoterade cleantechföretaget Rehact AB, som i september 2015 förvärvades av Fastator.

Innehav av aktier i bolaget:
 212 811 aktier

christoffer strömbäck (1981)

Christoffer kommer närmast från JLL Capital Markets och har dessförinnan jobbat på Swedbank Corporate Finance. Christoffer har varit finansiell rådgivare vid ett stort antal börsintroduktioner, nyemissioner och publika bud på den svenska fastighetsmarknaden under de senaste 13 åren. 

Innehav av aktier i bolaget:
 11 464 aktier


émile sohier

transaction manager


Anna sestan

redovisningsansvarig

Stefan Lindholm

Kommunikationsansvarig