Helene Tillberg Wibom föreslås till Fastators styrelse

2021-10-18

Helene Tillberg Wibom föreslås till Fastators styrelse

Aktiebolaget Fastator (publ) (”Fastator”) stärker styrelsen med ytterligare spetskompetens inom riskkapitalägda bolag och Facility Management, logistik, IT och digitalisering.

– Fastator är ett investmentbolag med affärsidé att bygga upp nya bolag med anknytning till fastighetssektorn. Helene har verkat som CFO på ett antal investment- och riskkapitalägda bolag och även varit ansvarig inför ett antal transaktioner och IPO:s under de senaste tio åren. Det är min övertygelse att Helenes kunskap och erfarenhet kommer att bidra till att ytterligare effektivisera den tillväxtresa som våra innehav nu gör, säger Björn Rosengren, styrelseordförande för Fastator.

– Fastator är ett spännande och snabbrörligt bolag där verksamheten är fokuserad på tillväxt. Förvaltningsbolaget Nordic PM har i år dubblat sin omsättning och är nu på en spännande förvärvsresa där man även breddar sitt erbjudande till kund. Jag ser fram emot att bidra till denna och andra koncernbolags tillväxtresa, säger Helene Tillberg Wibom, föreslagen ledamot.

Helene Tillberg Wibom är född 1961 och är civilekonom från Stockholms universitet. Helene är oberoende i förhållande till bolaget, ledningen och större aktieägare och föreslås väljas in på extra bolagsstämma den 10 november och ersätter då ledamoten Eva Hamilton.

Dela inlägg