Press

2018-10-08

Fastator rekryterar ny CFO och transaktionsansvarig inför byte av börslista

Aktiebolaget Fastator (publ) har rekryterat Christoffer Strömbäck som ny CFO samt Emile Sohier som ny transaktionsansvarig. Båda tillträder i januari 2019. Christoffer Strömbäck kommer närmast från JLL och har tidigare varit på bland annat Swedbank Corporate Finance.

Christoffer Strömbäck efterträder Svante Bengtsson som CFO på Fastator, som därmed helt kan fokusera på sin roll som COO.  

Emile Sohier var med när Fastator grundades och tillträder som transaktionsansvarig på bolaget. 

– Jag är mycket glad för att ha lyckats rekrytera både Christoffer Strömbäck och Emile Sohier till Fastator. Vi känner varandra sedan lång tid tillbaka, så det blir en flygande start. Med deras gedigna kompetens och erfarenhet av fastighetsbranschen innebär det här en strategisk förstärkning av teamet i Fastator. Rekryteringen kan ses både som en förberedelse för vårt framtida byte av börslista och ett sätt att säkra och förstärka Fastators höga tillväxttakt. På två år har våra tillgångar vuxit med 50% och med ett par vassa knivar till i lådan fortsätter vi i samma höga takt, kommenterar Joachim Kuylenstierna, VD på Fastator.


För mer information, vänligen kontakta:

Joachim Kuylenstierna, VD Fastator
joachim.kuylenstierna@fastator.se
+
46 (0) 70 515 51 51

Svante Bengtsson, Vice VD/CFO Fastator
svante.bengtsson@fastator.se
+
46 (0) 70 956 67 56

Dela inlägg